Siisti silmälle - käyntikortti kävijälle

Kiinteistösiivous

Teemme kiinteistöjen siivouksia Hämeenlinnassa mm. kauppakeskuksille, lähikaupoille, monitoimihalleille tai taloyhtiöille. Puhtaus on tärkeää kussakin tilassa eri syistä. Toimivuus on aina ensisijaisen tärkeää, mutta myös edustavuus ja viihtyisyys sekä turvallisuus ja terveellisyys lukeutuvat siivoustyön tavoitteisiin.

 

Ammattilaiset asialla

Siivooja tarkkailee yhteisiä tiloja ”eri silmillä” eli hän voi myös havaita asioita, mitä asukkaat ja osakkaat eivät välttämättä tule havainneeksi, kuten eri korjaustarpeet, vuotovahingot jne.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti. Tämän lisäksi meillä on valmiudet käyttää eri kiinteistön ylläpidon järjestelmiä raportoinnissa ja viestinnässä, kuten esimerkiksi Tampuuri tai Fimx.

Ota yhteyttä

 

 

Suursiivoukset säännöllisesti

Aika ajoin on hyvä sopia perusteellisempi suursiivous, jolloin esimerkiksi lattiat vahataan ja kiinteistön ikkunat pestään. Huolellinen suursiivous ennaltaehkäisee pintojen kulumista ja voi pitkässä juoksussa säästää myös korjaustoimenpiteitä.

Ylläpitosiivous on myös helpompaa suorittaa. Suursiivoukset voidaan ajoittaa ja budjetoida mukaan ylläpitosiivouksen sopimukseen. Voimme ylläpitosiivouksen yhteydessä valvoa kiinteistön ja sen pintojen yleiskuntoa ja ehdottaa sopivaa ajankohtaa suursiivoukselle.

PYYDÄ TARJOUS

 

 
 

Siivouslinja Oy

Lautatarhankatu 4, 2 krs
13110 Hämeenlinna
Puh. 0400 775 689
sl@siivouslinja.fi