Siivouslinja Oy - puhtauden puolestapuhuja

Yritys

Tarjoamme siivouspalveluja yrityksille ja kiinteistöyhtiöille Hämeenlinnan seudulla. Olemme toimineet monipuolisten siivouspalvelujen tuottajana jo vuodesta 2002.

Suuri osa asiakkaistamme työskentelee olosuhteissa, missä työ- ja oleskelutilojen siisteys, hygineenisyys ja edustavuus ovat merkittävässä osassa. Asiakkaitamme on yrityksiä, toimistotaloja, kiinteistö- ja taloyhtiöitä Hämeenlinnan seudulla. Siivouspalveluja tarjoamme sekä säännöllisesti että kertaluontoisesti. Käytössämme on monipuolinen välineistö pieniin ja suuriin siivouksiin, lattianhoitokoneita sekä esimerkiksi nostolaite ikkunanpesuihin.

 

Valvottua laatua - täsmällisesti

On kunnia-asia, että osaat arvostaa laatua ja täsmällisyyttä palveluissamme. Samalla toivomme välitöntä palautetta palvelujemme onnistumisessa, jotta voimme taata tasaista laatua.

Palveluesimiehemme valvovat säännöllisesti valvontakäyntejä kohteitamme ja käsittelevät palautteita asiakkaidemme kanssa. Toimimme kiinteästi yhteistyössä kumppanuusyhtiömme Aluetalomies A. Koskela Oy:n kanssa hyödyntämällä yhteistä osaamista sekä kalustoa.

 

Tee siisti sopimus

Arviokäynnillä kartoitamme kiinteistöjen ja toimitilojen siivoustarpeet sekä –taajuudet.

Teemme sen pohjalta tarjouksen sekä sopimusehdotuksen säännöllisestä ylläpitosiivouksesta täydentävine erillistoimenpiteineen. Tarpeen vaatiessa teemme kertaluonteisiakin keikkoja ja suursiivousurakoita. Sopimus voidaan tehdä toistaiseksi voimassaolevaksi tai määräajaksi. Vuodenaikojen, kiinteistön asiointitiheyden tai muun sesongin tähden sopimukset voidaan tehdä joustavaksi niin, että siivotaan silloin, kun siihen on erityisesti tarvetta.

Ota yhteyttä Tarjouspyyntö

 

Töihin meille?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Siivouslinjassa? Siivoustyö on arvokasta ja hyödyllistä työtä, jossa pidetään huolta hyvinvoinnista, turvallisuudesta ja terveydestä.

Kokeneessa joukossamme opit niksit, työvaiheet ja menetelmät, millä paikat pidetään hohtavan siistinä ja asiakkaat tyytyväisenä. Vaikka meillä ei olisi tietyllä hetkellä avoimia paikkoja tarjolla, aina kannattaa kysyä. Voit myös jättää vapaan hakemuksen, niin voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä, mikäli töitä on tarjolla.

Jätä hakemus

 

 
 

Siivouslinja Oy

Lautatarhankatu 4, 2 krs
13110 Hämeenlinna
Puh. 0400 775 689
sl@siivouslinja.fi