Puhtaasti viihtyisämpi ja tehokkaampi

Yrityssiivous

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilla Hämeenlinnan seudulla. Siivoamme mm. toimistoja, edustustiloja, myymälöitä ja julkisia tiloja, missä työskentelee ja asioi paljon ihmisiä. Siisti ja viihtyisä toimitila viestii hyvin hoidetusta yrityksestä, jossa arvostetaan sekä asiakkaita, että yrityksen henkilökuntaa.

 

Yrityksen säännöllinen siivous

Henkilökuntamme toimii siivouskohteissa turvallisesti, ”huomaamattomasti” ja hygienian perusteet tuntien.
Siivousväli optimoidaan tilan käyttöasteen ja asiakkaan toivoman puhtaustason mukaan.

Perussiivouksen lisäksi voidaan sopia erilaisia lisätehtäviä aina kukkien kastelusta hygieniatuotteiden täydennykseen. Lisäksi voidaan aika ajoin sopia kertaluonteisista siivoustöistä tarpeen vaatiessa, kuten esimerkiksi ikkunoiden pesu, lattioiden kestovahaus tai erikseen yksilöity suursiivous.

Hyvä sisäilma vaikuttaa viihtyvyyteen ja myös työn tehokkuuteen eri tiloissa. Huolellisella ja säännöllisellä siivouksella voidaan omalta osalta vaikuttaa tähän.

Ota yhteyttä

 

 

Otanko halvimman vai laadukkaimman?

Onnistunut lopputulos ja asiakasta miellyttävän siivouspalvelun hintataso on monen tekijän summa. Siihen vaikuttaa tilaajan omat odotukset puhtaustasosta, siivouskertojen taajuus ja kohdistaminen oikeisiin ajankohtiin (esimerkiksi kurakelit) sekä tilojen käyttöaste.

Siksi halvimmaksi kilpailutettu tarjous ei ole välttämättä paras, jos ei kaikkia laatuvaatimuksia ja -odotuksia ole otettu huomioon. Yhteistyömme alkaa aina henkilökohtaisella neuvottelulla ja tarve- sekä kohdekartoituksella. Tehdään yhdessä palvelusuunnitelma, jota noudatetaan ja valvotaan säännöllisesti. Siksi uskallamme seisoa tekemistemme takana ja antaa palveluillemme tyytyväisyystakuun.

Varaa kanssamme aika tapaamiseen, niin teemme selkeästi eritellyn ehdotuksen yritykseen sopivasta siivousohjelmasta.

PYYDÄ TARJOUS

 

 
 

Siivouslinja Oy

Lautatarhankatu 4, 2 krs
13110 Hämeenlinna
Puh. 0400 775 689
sl@siivouslinja.fi